Türsab Belgeli Acenta Neden Önemlidir ?

Türsab Üyesi Acentalarla Çalışmanızın Önemi

Türsab Üyesi Acentalarla Çalışmanızın Önemi

Yaz sezonu yaklaştığında, içimiz kıpır kıpır olur. Çiçekler açmaya başlar çevremizde. Heyecan sarar dört bir yanımızı ve güzel bir tatilin planları yapılmaya başlar.

Tüm bu planlarınızı güzelleştirmek isteyen ve sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışan TÜRSAB üyesi acentalar, en doğru bilgiyi, en net şekilde verirler. Ancak TÜRSAB üyesi olmayan acentalarla çalışırsanız, tatilinizin seyrinin nasıl gelişeceği tamamen sürpriz olacaktır sizler için.

“Nedir bu TÜRSAB?” diye soruyor olabilirsiniz. TÜRSAB’ın açılımı, “Türkiye Seyahat Acentaları Birliği” olarak geçmektedir. 1972 tarihinde yürürlüğe giren, 1618 sayılı kanunla kurulan yetkili bir kurumdur. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız halinde, hukuki olarak haklarınızı kullanabilmenizi sağlamaktadır. Bu nedenle TÜRSAB üyesi acentalar ile çalışmanız son derece önem arzetmektedir.

Tatil konusunda heyecanınızı anlıyoruz, ancak dikkat etmeniz gereken önemli bir noktayı heyecanınız nedeniyle gözden kaçırdığınızda, tatiliniz adeta kötü bir filme dönüşebilir. Neden mi?

Tatilinizi Bodrum’da yapmaya ve Bodrum’da villa kiralamaya karar verdiğinizi düşünün. Ailenizle yaptığınız plana göre internete “Bodrum Villa Kiralama” yazdınız ve önünüze çıkan seçeneklere göz atmaya başladınız. Tam da kendinize göre bir villayı bulduğunuzu düşünüp rezervasyon yaptırıp heyecanla ailecek tatil gününün bir an önce gelmesi için sabırsızlandınız.

Tatil zamanı geldi ve ailenizi de alıp Bodrum’a geldiniz. Önceden size verilen adrese gittiniz ve bu adreste böyle bir villa olmadığını gördünüz. Böyle bir durumda ne yapardınız? Maalesef hiçbir şey. 

TÜRSAB üyesi acentalarla çalıştığınızda, böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Dolandırıcıların sizleri bu şekilde kandırmaması için Bodrum villa tatilinizin planlarını mutlaka TÜRSAB’a kayıtlı olan firmalarla yapmanızı tavsiye ediyoruz.


TÜRSAB üyesi firmalarla çalıştığınızda,

Bodrum’a geldiğinizde ve kiraladığınız villayı aradığınızda, belirtilen adreste villanızı bulabilirsiniz. Adresi bulamadığınızda firmamızla iletişime geçip yardım alabilirsiniz.

İnternette görünen villa dışında, farklı bir villa ile karşılaşmazsınız. Web sitemizde hangi villayı ve hangi özellikleri gördüyseniz, birebir aynı villa ile karşılaşırsınız. 

TÜRSAB üyesi olmayan deneyimsiz kişilerle alışveriş yaptığınızda, Lüks ve havuzlu bir villa kiraladığınızı düşünüp, havuzu olmayan standart bir villa ile karşılaşabilirsiniz.

Web sitemiz üzerinden Bodrum kiralık villa seçeneklerinden birini tercih edip rezervasyon yaptığınızda, artık o villa belirlenen tarihlerde size tahsis edilmiş olur ve bir başkasına kiralanamaz. 

TÜRSAB üyesi olmayan bir çok dolandırıcı, sezon öncesinde bir villayı bazen birden fazla kişiye, aynı tarihte kiralayabiliyor ve insanlar güzel bir tatil için geldiği Bodrum’da farklı konaklama arayışına girmek zorunda kalabiliyor.

Firmamızla çalıştığınızda ve seçtiğiniz villaya ulaştığınızda, tertemiz bir villa ile karşılaşırsınız. Pandemi koşullarına uygun şekilde baştan aşağı sterilize edilmiş villalarımızın her birinde gönül rahatlığıyla Bodrum tatilinizi geçirebilirsiniz.

TÜRSAB üyesi olmayan acentalarla çalıştığınızda ve tatil zamanı gelip kiraladığınız villaya ulaştığınızda, villanın temizliğinin yapılmadığını, nevresim ve mutfak gereçlerinin kirli olduğunu gördüğünüzde tatilinizin tadı kaçabilir. Üstelik şikayet edecek kimseyi de bulamayabilirsiniz. 

Herhangi bir sorun yaşadığınızda, web sitemiz üzerinde yer alan iletişim numaralarımızdan ve adres bilgilerimizden dilediğiniz zaman firmamıza ulaşabilir, her konuda yardım isteyebilirsiniz. Sizlerin en iyi villa tatilini yapabilmeniz için uzman kadromuzla, sezon boyunca hizmetinizde olacağız. 

TÜRSAB üyesi olmayan firmalara ulaşmak çoğu zaman meşakkatlidir. Yukarıda yer alan tüm sorunları şans eseri yaşamadığınızı düşünelim. Yine de bu firmalar sorun çözme konusunda isteksiz ve yetersiz olacaktır.


TÜRSAB üyesi acentalar, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarınca yasal çerçevede konumlanmıştır. Şayet bir sorun yaşadığınızda ve sizlere belirtilenler dışında bir villa kiralama süreci yaşadığınızda yasal mercilere başvurabilir, hakkınızı sonuna kadar arayabilirsiniz.

Yine de zamanınızın oldukça değerli olduğunu düşündüğümüz Bodrum villa tatilinizde, bu şekilde sorunlarla uğraşmanızı değil, Bodrum’un en güzel anlarına kavuşmanızı ve Bodrum’u doya doya yaşayıp unutamayacağınız bir tatil geçirmenizi gönülden önemsiyoruz.

Firma olarak Bodrum’da uzun yıllardır hizmet vermekteyiz ve TÜRSAB üyesi acenta olarak güvenilir olmanın öneminin farkındayız.

Zaman en kıymetli hazinedir. Siz de zamanınızın kıymetini önemsiyor ve tatilinizde kötü sürprizlerle değil de, güzel sürprizlerle karşılaşmak istiyorsanız, TÜRSAB üyesi olan firmamız ile çalışarak en doğru ve güvenilir tatilin sahibi olabilirsiniz.

Her türlü soru ve görüşleriniz için web sitemizde yer alan iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir, iyi bir villa tatili için doğru hizmet kanallarımızdan faydalanabilirsiniz.

Sizleri ve zamanınızı önemsiyor, sevdiklerinizle birlikte masalsı bir tatil geçirebilmeniz için çok çalışıyoruz.

Bodrum villa tatili kiralama hizmetimizden ve erken rezervasyon fırsatlarımızdan yararlanarak, tatil gününe kadar siz sadece hayal kurun, tatil zamanı geldiğinde biz hayallerinizi bir adım öteye taşıyalım.

Keyifli, mutlu ve sağlıklı tatiller dileriz.


(0) yorum

Henüz hiç yorum yapılmadı.

Yorum Ekleyin

Bodrumda keyifli bir tatile hazırsanız villalarımızı inceleyin

Bodrum Villa Turizm | Bodrumun İlk Villa Kiralama Ofisi