Bodrum'da İzole Bir Tatil

Tatilinizi Koronadan Uzak Yaşayın

TATİLİNİZİ KORONA’DAN UZAKTA YAŞAYIN

Zamanın akışı değişmese de, günümüzde yaşanan olayların seyri o kadar hızlı değişiyor ki, bazen uyum sağlamakta güçlük çekebiliyoruz. Düşünsenize; önceleri çalışma hayatımızın rutin döngüsü içerisindeyken, “öğlen ne yesem, akşam iş çıkışında arkadaşlarla kahve mi içsem, yaz tatilimi Bodrum’da mı geçirsem, vs…” gibi sorulara cevaplar verip hayallerimizi şekillendirmeye çalışırken, bugünlerde farklı endişeler nedeniyle cevapsız kalan boşluklarla yüz yüze gelmiş durumdayız.

Covid-19, namı diğer Korona virüsü ile birlikte değişen yaşamlarımız, yeni bir rutinin kanatları altında bizleri yeni arayışlara itiyor. İnsanı diğer canlılardan ayıran en büyük özelliği olan değişime hızla ayak uydurma becerisi, bu noktada da öne çıkıyor.

Şehir hayatının yorucu dinamiğini katlanabilir hale getiren yaz tatilleri, artık yeni bir boyut kazanmış durumda. Pek çok işletmenin önlemler nedeniyle kapanması ve tatil yapmak isteyenlerin, sağlığını korumak adına kalabalık ortamlardan uzak durmak istemesi gibi nedenlerle eskiden yapılan tatil planları, bugün yerini farklı mecralara dönüştürmekte.

Bodrum’da tatil yapmak isteyenlerin günümüzde en çok tercih ettiği yöntem olan villa kiralama, sizleri farklı bir tatil ortamına sokuyor, kalabalıklardan uzakta sağlıklı bir tatilin adeta anahtarı oluyor.

Tatilinizi Bodrum villa kiralama seçeneklerinden birinde yapmak istediğinizde, web sitemiz üzerinde yer alan yüzlerce farklı seçenek arasından birini tercih edebilir, tatilinizi Korona’dan uzakta yaşayabilirsiniz.

Bodrum’un yaz sezonları, ne olursa olsun yoğun geçmektedir. Hatta günümüzde kendisini Bodrum’un güvenli kollarına atıp, yaz-kış Bodrum’da yaşamaya başlayan pek çok kişi bulunmaktadır. Giderek artan nüfusu, Bodrum’u diğer tatil beldelerinden ayırmakta, bahçeli ve havuzlu evlerde güvenli bir şekilde yaşamaya başlayan insanlarıyla, kendisini dünyada oluşan kaosun dışında tutmaktadır.

Korona döneminde biliyoruz ki, herkes “keşke yazlığım olsa” diye içinden geçiriyor. Ancak bugün, yazlık tatil bölgelerindeki villa artışı ve gelişen altyapı sistemleri ile herkesin lüks bir tatile ulaşması oldukça kolaylaştı.

Örneğin, Bodrum’da tatilinizi geçirmek istiyorsunuz ve aynı zamanda kalabalık ortamlarda bulunmak sizi korkuttuğundan bir türlü karar veremiyorsunuz. Tek yapmanız gereken, web sitemiz üzerinde yer alan villa seçeneklerine bakıp, hayalinizdeki tatil ortamını bulduktan sonra tek tıkla bunu elde etmek olacaktır.

Her zaman “bahçeli ve havuzlu bir villam olsa keşke” dediğinizi duyar gibiyiz. Kim istemez ki zaten böyle bir yaşam alanını? Firmamızın bölgeyi tanıyan ve villa sahipleriyle iletişime geçip güvenli bir ortamın oluşmasını sağlayan rehberlerimiz sayesinde, hayalinizdeki villayı bulmanız oldukça basitleşti. Biz sizin için, çevredeki yaşanabilir en iyi villayı buluyoruz; size sadece bu villayı seçip sevdiklerinizle birlikte harika bir tatili paylaşmanın mutluluğu kalıyor.

Bodrum içerisinde yer alan oldukça fazla çeşitte villa kiralama seçeneği bulunmakta. Bodrum villa kiralama hizmetimizden yararlanmak istediğinizde, aşağıdaki villa çeşitlerinden dilediğinizi seçme fırsatını da beraber yakalayabilirsiniz;

Korunaklı villalar / Muhafazakar villalar

Bahçeli ve Havuzlu villalar

Teraslı villalar

Doğa içerisinde villalar

Denize yakın villalar

Manzaralı villalar

Merkeze yakın villalar

Korona virüsünün bulamadığı, istese de giremediği Bodrum tatil villaları ile siz de Bodrum tatilinizi kaygılardan uzakta geçirebilir, sevdiklerinizi korkularınızdan uzak mesafelere taşıyabilirsiniz. 


Covid-19 Önlemleri İle Tatilinizi Sorunsuz Yaşayın

Covid-19 önlemleri ile Bodrum villa tatilinizi daha steril hale getiriyor, konuklarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için konusunda profesyoneller ile çalışıyoruz. Bodrum villa seçenekleri tüm kalabalık ortamlardan uzakta olabilir, ancak bu durum bizim önlemleri önemsemememiz gerektiğini göstermez.

Bodrum villa tatilinizi en sağlıklı şekilde geçirebilmeniz için aldığımız önlemler ile içiniz rahat edecek, yaz mevsiminin hatırlattığı tüm aktiviteleri yapabilecek ve lüks bir tatili kendinize hediye edebileceksiniz.


Bodrum’da yer alan lüks tatil villalarının her biri sizlerin harika bir tatile sahip olması için özenle seçilmiştir. Bodrum’da villa tatilini tercih etmenizi sağlayacak birçok neden mevcuttur. İçinizin ferah, mutluluğunuzun yüksek, Bodrum tatilinizin sorunsuz geçmesi için aldığımız önlemleri ve Bodrum villa tatilini seçmenizi sağlayacak nedenleri sizlerle paylaşmak istiyoruz;

Sosyal mesafeyi tatilinizin her anında koruyabilirsiniz. Otellerdeki gibi diğer tatilcilerle iç içe zaman geçirmez, havuz, duş, restoran gibi aynı alanlarda bulunmazsınız. Sadece sizin ve sevdiklerinizin kullanabileceği, başka kimsenin isteğiniz dışında giremeyeceği Bodrum tatil villalarında, kaygılardan uzaklaşıp, sadece stres atmak istediğiniz tatilinize odaklanabilirsiniz.

Bodrum tatil villalarının tamamı, bir gün öncesinde profesyonel ekiplerce dezenfekte edilmektedir. Yalnızca villa içerisindeki nevresim takımları gibi ürünler değil, tüm villa steril hale getirilmekte, ilk günkü gibi sizlere teslim edilmektedir.

Bodrum tatil villalarının tamamında bahçe ve havuz bakımı haftalık olarak uzman ekiplerce yapılmaktadır. Siz villanıza yerleşmeden önce, kullanıma açık olan tüm ünitelerin sterilizasyon işlemleri tamamlanmaktadır. Bu şekilde gönül rahatlığıyla, kendi evinizdeymiş gibi lüks bir villa tatilini 

deneyimleyebilirsiniz.

Villaların mutfak ve banyo gibi ekipmanları tam donanımlı olarak sunulmaktadır. Dilerseniz kendi yemeğinizi kendiniz yapabilir, dilerseniz her günü Bodrum’un en güzel lezzet duraklarında tamamlayabilirsiniz.

Bodrum tatil villaları içerisinde haftalık olarak sizlere temizlik hizmeti sunmaktayız. Bunun dışında, farklı günlerde de temizlik hizmeti talep ettiğinizde, düşük bir extra ücret karşılığında ekiplerimiz talebinizi hızlıca karşılayacaktır.

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte özel anlar yaşamak istiyor ve gözlerden uzak kalmak istiyorsanız, kimsenin sizi göremeyeceği şekilde dizayn edilmiş korunaklı villa seçeneklerimize mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Covid-19 nedeniyle oldukça fazla talep gören Bodrum tatil villaları için erken rezervasyon imkanlarından yararlanabilirsiniz. Erken hareket etmeniz, hem bütçenize göre tam istediğiniz şekilde bir villaya ulaşmanızı kolaylaştırır, hem de daha uygun fiyatlara villa kiralamanızı sağlar.

Covid-19 sürecinin bir an önce geçmesini ve ülke olarak kimsenin zarar görmediği huzurlu günlerimize kaldığımız yerden devam etmeyi umuyoruz. 

Bodrum villa tatili seçeneklerimiz, haftalık, aylık ve sezonluk gibi taleplerinizi karşılayabilmektedir. Sevdiklerinizle birlikte kalabalıkların çok uzağında steril bir tatil istiyorsanız, hemen kendinize Bodrum’da bir villa seçin, yaşamı bekletmeden harika bir tatile siz de sahip olun.

Sağlıklı kalmanız dileklerimizle.

 


(0) yorum

Henüz hiç yorum yapılmadı.

Yorum Ekleyin

Bodrumda keyifli bir tatile hazırsanız villalarımızı inceleyin

Bodrum Villa Turizm | Bodrumun İlk Villa Kiralama Ofisi