Bodrum Tatili Öncesi Hazırlık

Bodrum Tatili Öncesi Nasıl Bir Hazırlık Yapmalıyım ?

Bodrum Tatili Öncesi Hazırlık 

Bodrum tatiliniz yaklaştığında, içinizi kaplayan sevincin ne anlama geldiğini biliyoruz. Bu nedenle sizlere, villa tatilinizi yapacağınız Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinden biri olan Bodrum’a doğru yola çıkmadan önce yapacağınız hazırlıklarda, dikkat etmeniz gereken önemli noktaları hatırlatmak istiyoruz.

Yılın her mevsimi özel anlar yaşayabileceğiniz Bodrum’da villa kiraladığınızda, gökyüzündeki renklerin değişimini ve Bodrum’un inişli çıkışlı yamaçlarına vuran ışığın çevreyi masalsı bir atmosfere dönüştürdüğünü daha iyi anlayacaksınız. Bodrum’un sokaklarında gezerken burnunuza gelen çiçek kokularını sarmalayan beyaz evlerin zerafeti, tertemiz denizin arkasına yaslanan doğal manzaranın içinizde yarattığı huzur ve her sokağın kendine has dokusu, sizi bir anlığına gerçek dünyadan koparıp farklı hissiyatlarla dolduracak, belki de geri dönmek bile istemeyeceğiniz noktaya getirecektir. 

Halikarnas Balıkçısı’nın da dediği gibi, 

Senden öncekiler de böyleydiler,

Akıllarını hep Bodrum’da bırakıp gittiler…

Bodrum villa kiralama seçeneklerinden birini tercih ettiğinizde, kaliteye ve doğanın sunduğu her imkana beraberinde sahip olacak, ülkemizin nadide bir parçası olan Bodrum’da geçireceğiniz zamanları asla unutamayacaksınız.

Bodrum tatilinizi süsleyecek olan Bodrum villa kiralama hizmetimizinden yararlandığınızda, Bodrum’a doğru yola çıkmadan önce aşağıdaki hatırlatmalarımıza mutlaka göz atmanızı istiyoruz. Bu şekilde sizlere verdiğimiz villa kiralama hizmetimizinden en iyi ve sorunsuz şekilde yararlanabilir, aksiklerden uzakta, villa konforunu yakından deneyimleyebilirsiniz.

Tatil hazırlıklarınızı önceden planlamanın faydası, tatil günü geldiğinde strese girmemek ve tüm detayları sakin bir şekilde ele alıp villa tatilinizin renkli ve sorunsuz bir şekilde geçmesini sağlamak olacaktır. Gelin maddeler halinde sizlere sunacağımız Bodrum villa tatilinizle ilgili en önemli noktaları hep birlikte inceleyelim;

İlk olarak, yaşamınızın büyük bir bölümünü kaplayan şehir hayatının gürültüsünden bir süreliğine de olsa uzaklaşabileceğiniz villa tatilinizin tarihlerini belirleyerek hazırlıklarınıza başlayabilirsiniz. Bodrum tatilinizin tarihini önceden belirlemeniz oldukça önemli. Hem erken rezervasyon imkanlarından yararlanarak bütçenize katkıda bulunabilir, hem de yoğun ilgi gören Bodrum’da herkesten önce yerinizi ayarlayıp bütçenize en uygun villayı kiralama fırsatını yakalayabilirsiniz.

Yılın her mevsiminde kendinize özel bir villa bulabileceğiniz Bodrum, kış aylarında da sessizliği ve şehir hayatını aratmayan hareketliliği ile farklı alternatif kaçış zamanları yaratabileceğiniz bir beldedir. Bu nedenle Bodrum’da villa kiralamak için sadece yaz sezonunu beklemenize gerek olmadığını hatırlatmak isteriz sizlere. 

Bodrum tatilinizi geçirmek istediğiniz lokasyonu belirlemekle hazırlıklarınıza devam edebilirsiniz. Bodrum konumu gereği yarımada şeklinde olduğundan, herbir noktası farklı güzellikler ihtiva eder. Web sitemiz üzerinde yer alan binlerce farklı villa kiralama seçeneğine göz atabilir, havuzlu, denize yakın ya da doğa içinde yer alan Bodrum villalarından birini tercih edip tatilinizin seyrini belirleyecek kararınızı kolayca verebilirsiniz.

Bodrum tatilinizin tarihlerini belirleyip tatil villanızı seçtiğinizde, Bodrum’da nasıl zaman geçireceğinizle ilgili araştırma yapmaya başlayabilirsiniz. Bu kısım en eğlenceli kısımlardan birisi. İnternet’e girip Bodrum’un tarihi yerlerini, en güzel plajlarını ve koylarını, yürüyüş parkurlarını, gece hayatını ve eğlence aktivitelerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Biz sizler için ayrı bir başlıkta, Bodrum’da yapılabilecek aktiviteleri ve görülmesi gereken yerleri listeledik. Dilerseniz, web sitemizden bu yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Bodrum yolculuğunuzu nasıl yapacağınızı önceden belirlemeniz büyük rahatlık sağlayacaktır. İstanbul gibi uzak noktalarda bulunan konuklarımıza, uçak yolculuğunu öneriyoruz. Daha sonra araç kiralayarak veya Bodrum’un havaalanı transferini gerçekleştiren otobüsler ile Bodrum merkeze ulaşmanız kolay olacaktır. 

Kendi aracınızla gelecekseniz, sezonda Bodrum’a ulaşan en rahat rotaları belirleyip, bu rotalar üzerinden villanıza kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bodrum villalarımızın hepsinde aracınızı park edebileceğiniz otopark bulunmaktadır. 

Bodrum villa kiralama hizmetimizinden yararlanan misafirlerimize araç kiralama ve kendi araçlarını kullanma tavsiyesini vermek istiyoruz. Böylelikle villanızdan dilediğiniz zaman uzaklaşıp Bodrum’u keşfetmeniz oldukça kolaylaşacaktır. Ayrıca gidiş-dönüş saatleri konusunda tercih her zaman size ait olacaktır.

Bodrum villa tatiliniz yaklaştığında, artık tatilinizin verimini artıracak listeyi hazırlamaya başlayabilirsiniz. Bu liste hem almanız gerekenleri unutmamanızı, hem de Bodrum tatilinizi yaparken zamanınızı verimli kullanabilmenizi sağlayacaktır.


Liste demişken, Bodrum villa tatiliniz için liste içerisinde bulunması gereken bazı önemli noktalara da değinmek istiyoruz;

Bir tatilin olmazsa olmazları havlu, mayo, güneş gözlüğü ve şapka. Listenizin başına bu 4’lüyü ilk olarak koymayı unutmayın. Hatta önerimiz bu eşyalarınızın yedeklerini de yanınızda bulundurmanız olacaktır.

Yine bir tatil klasiği olan terlik ve sandaletlerin yanında, uzun yürüyüşler yapmaktan hoşlanıyorsanız, bavulunuza yürüyüş ayakkabısı ve çoraplarınızı da koymanız iyi olacaktır.

Şayet bir sağlık probleminiz varsa ilaçlarınızı yanınıza alabilir ya da baş dönmesi, mide bulantısı ve sindirim bozuklukları gibi oluşabilecek durumlar için önceden önlem almak adına, bir sağlık kiti oluşturabilirsiniz.

Bodrum villa tatilinizi planlarken, akşamları elektrik kesilmelerine karşı el fenerini listenize eklemenizi öneriyoruz. Özellikle yeni nesil fenerler, akşamları elektrikler kesilmese de romantik sofraların ya da sinema gecelerinin yardımcı oyuncuları olmaktadır. 

Elektronik aletlerinizin Bodrum’da oldukça fazla kullanılacağını düşünüyoruz. Bodrum’un muhteşem atmosferini fotoğraf makinelerinizle ve video kameralarınızla kaydetmeye doyamayacağınızı bildiğimizden, cihazlarınızın şarj ve yedek bataryalarını çantanıza koymayı unutmamanızı tavsiye ediyoruz.

Tüm bunların yanında Bodrum villa tatilinizde kişisel bakımınızda yardımcı olacak olan şampuan, sabun, tırnak makası, diş fırçası, diş macunu ve ihtiyacınız olabilecek diğer bakım ürünlerinizi listeye eklemenizi öneriyoruz.


Bu aşamaya kadar geldiyseniz, bundan sonrası Bodrum tatilinizin nasıl geçeceği ile ilgili olacak. Bodrum’un eşsiz doğasıyla uyumlu bir villa seçtiğinizde, tatilinizin her anı farklı bir dinginlikte ve tamamen size özel zaman aralıklarında geçecektir. Akşamları güneşin batışıyla renklenen gökyüzüyle karşılaşacak, sabahları güne uyanışınızla birlikte kuş cıvıltılarıyla kaplı bir atmosferin etrafınızı sardığını derinden hissedeceksiniz. 

Hayallerinizle birlikte olacağınız Bodrum villa kiralama seçeneklerini hemen incelemeye başlayın, en güzel villaya ilk siz sahip olun.


(0) yorum

Henüz hiç yorum yapılmadı.

Yorum Ekleyin

Bodrumda keyifli bir tatile hazırsanız villalarımızı inceleyin

Bodrum Villa Turizm | Bodrumun İlk Villa Kiralama Ofisi