

| Doğruluk | İletişim | Temizlik | Lokasyon | Karşılama | Değer |
|---|---|---|---|---|---|
5
6
12
6
Bodrum Turgutreiste bulunan 6 Odalı Özel Havuzlu, Geniş Bahçeli, Harika Deniz Manzarasına ve Müştemilata sahip Yazlık Kiralık Villamız, modern mimarisi ve lüks dekorasyonu ile siz misafirlerine tatiliniz boyunca evinizin konforunu aratmayacak. Tatiliniz boyunca aileniz ile birlikte havuzun keyfini çıkarırken bir yandan da çok kısa sürüş ile ulaşabileceğiniz Bitez ve Ortakent\'in mavi bayraklı plajlarında masmavi denize doyacaksınız.
Villamızın bahçesinde mangal başında yiyeceğiniz akşam yemeklerinde unutulmaz anılar biriktirirken harika deniz manzarası size eşlik edecek. Bodrum, Bitez ve Ortakent\'in meşhur balık restoranlarında damak çatlatan lezzetlerle buluşacaksınız.
Villamızda, asanör, sauna, sıcak su, çamaşır makinesi, wifi-internet, klima, salonlarında; oturma grupları, TV/uydu yayını, mutfaklarında; buzdolabı, bulaşık makinesi, ocak, fırın, aspiratör, kettle, tüm mutfak malzemeleri, bahçede; verdanda yemek masası, oturma grubu, havuz başında şezlonglar bulunmaktadır.
Villamızın ana binasında toplam 2 salon, 2 mutfak, 4 yatak odası ve 2 adet 1+1 müştemilatında, salon, mutfak ve 1\'er çift kişilik yataklı yatak odası bulunmaktadır.
TRİPLEKS ANA BİNA;
Villamızın giriş katında; salon, mutfak, wc.
Zemin katında(Havuz Katı); salon, mutfak, çalışma odası, wc, 1 çift kişilik yataklı ve en suit banyolu yatak odası.
Üst Katında; toplamda 3 yatak odasında 3 çift kişilik yatak ve en suit banyo bulunmaktadır.
MÜŞTEMİLATLAR(Her Biri 70m2);
1+1 ; salon, mutfak, 1 yatak odası 1 çift kişilik yatak ve salonda banyo bulunmaktadır.
1+1 ; salon, mutfak, 1 yatak odası 1 çift kişilik yatak ve salonda banyo bulunmaktadır.
Not: Elektrik ve su kullanıldığı ölçüde misafir tarafından ödenir.
Bodrum’a 20 km uzaklıkta olan dilerseniz kestirme bir rotayı izleyerek, bir saatlik çok hoş bir yürüyüşle de ulaşabilirsiniz. Doğanın, mavi ve yeşil bir cümbüş hali de, alabildiğine coştuğu; bütün Türkiye’nin çok iyi bildiği, kültürümüze mal olmuş “Çökertme” türküsüne konu olmuş bu belde, sizi hemen güleryüzle karşılayacaktır. Türküdeki trajik a§kın hüznü, artık yerini neşe ve dinginliğe bırakmıştır.
Akdeniz insanının sıcaklığı ve misafirperverliğine, olağanüstü bir doğa ve deniz ekleyin. İşte Türkiye’nin en güzel tatil yörelerinden biriyle karşı karşıyasınız: tatilden beklediğiniz her şeyi bulacaksınız
Kısa bir dolaşma sonrasında yöreye neden “Ağaçlı”da dendiğini hemen anlayacaksınız. Bitez, bölgenin en iyi korunmuş yeşil alanlarına sahip beldelerinden biridir. Gözalabildiğine uzanan mandalina bahçeleri ve zeytinlikler doğayla iç içedirler. Her evin bahçesinden limonların ya da zeytin ağaçlarının gülümsediğini görürsünüz.’ doğa tutkunları için harika yürüyüş parkurları anlamına gelmektedir.
Yumuşak bir eğimle yavaşça derinleşen, pırıl pırıl suları, bütün koyu kaplayan geniş kumluk alanları ile denizi de son derece kendine özgüdür Bitez’in. Her yaştan insan için son derece eğlenceli bir deniz keyfi sunan sahil, bu özellikleri ile Bitez’i çoçuklu aileler için eşsiz bir tatil yöresi haline getirmektedir. Şemsiyelere ya da şezlonglara ücret ödemeniz asla gerekmez, dilediğiniz yere dilediğiniz gibi yerleşebilir ve sayısız mavi bayrakla ödülendirilen bu eşsiz koyun keyfini çıkarabilirsiniz.
Engin maviliklere koşan bir rüzgar dörtdöner Bitez’de, sürekli özgürlükten bahseden ve hiç kesilmeyen bir fısıltı gibidir. Onu kimi kez yumuşakça sahili okşarken görürsünüz, o dokundukça su ürperir. Bazen küçük girdaplar yaratarak kumla şakalaşıyordur; kimi kez ise açıklarda, rengarenk sihirli halılar gibi bir sürü yelkenle ufka doğru bir yarışırken görülür. Çekilip saklanır ama rüzgar hep Bitez’dedir.
bodrum ,turgutreis
2 Toplam İlan Görüntülemesi
| Toplam Gün | |
| Kira Bedeli | |
| İndirim | |
| Temizlik Ücreti | |
| Toplam |
İndirimli
Rezervasyon Talep Formu